Priimame skaitytas knygas.

Mint Vinetu priima Jūsų knygas.

Priimame Jūsų perskaitytas knygas.
(atnaujinta 2024-06-28)

Priimame tik gerai prižiūrėtas knygas. Nepriimame knygų su bibliotekos antspaudais, žurnalų, knygų rusų kalba.

Knygas galima atvežti iš anksto nesusitarus adresu Šv. Ignoto g. 16 (dirbame nuo 12 iki 20 kiekvieną dieną). Išsikrauti galima gatvėje iškart įsukus į Šv. Ignoto gatvę prie Cozy kavinės.

Jei knygas norite parduoti, visų pirma, prašome atsiųsti paštu (info@mintvinetu.com) keletą (3-5) nuotraukas, kuriose matosi knygos. Po vieną fotografuoti nereikia. Įvertinsime jas ir kainą pasiūlysime už visas knygas. Po vieną nesirenkame.

Kodėl Mint Vinetu?

Mint Vinetu knygyne dalinamės skaitymo džiaugsmu. Jau 14 metų dirbame skaitytų knygų rinkoje ir esame savo srities profesionalai žinantys apie knygas. Knygyno bukinistai (asmenys perkantys ir parduodantys senas knygas) diena iš dienos dirbdami su knygomis geba patarti ir įvertinti knygų būklę.


Mint Vinetu priima knygas, kurios nebekelia Jums džiaugsmo arba paprasčiausiai nebetelpa. Mūsų darbas yra surasti joms naują skaitytoją: galbūt kažkam sena Jūsų knyga - yra seniai ieškoma ir trokštama?
Savo namų lentynose kaupti visų knygų, neįmanoma, Jūs tai žinote.
Tačiau makulatūros perdirbėjams atiduoti - ranka nekyla, mes tą patyrėme.
Galite jas patys pardavinėti po vieną, tik tai užtrunka, tiesa?

Jau 14 metų Mint Vinetu knygynas ir kavinė - pirmas ir vienintelis toks - nepriklausomas skaitytų knygų knygynas Vilniuje yra vieta, kurioje rasi trokštamą knygą, gausi arbatos ar kavos puodelį, netikėtai pataikysi į knygos pristatymą ar poezijos klausymą.
  • Tags: Superkame knygas